Press Releases Δελτία Τύπου

Η NETECO IT Systems ανακηρύσσεται Snom Gold Partner

Κως, Ελλάδα, 08 Φεβρουαρίου 2020 – Η NETECO IT Systems ανακηρύσσεται ως Snom Gold Partner από την Snom Technology GmbH στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας τη δέσμευση της NETECO να συνεργάζεται με ηγέτες της βιομηχανίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Η Snom είναι ένα premium Brand για καινοτόμες και επαγγελματικές VoIP τηλεφωνικές συσκευές οι οποίες διακρίνονται και την υψηλή αισθητική τους.

Το 2019 η NETECO συμπεριέλαβε τις VoIP τηλεφωνικές συσκευές της SNOM στο χαρτοφυλάκιο λύσεων και προϊόντων της και από τότε έχει εγκαταστήσει μεγάλο συσκευών σε πολλαπλούς πελάτες διαφόρων μεγεθών και κλάδων με επιτυχία.

Η συνεργασία αυτή μας έχει επιτρέψει να προσφέρουμε ακόμα πιο καινοτόμες και αξιόπιστες τεχνολογίες στους πελάτες μας.

Σχετικά με την Snom Technology GmbH:

Η Snom Technology GmbH είναι ένα κορυφαίο παγκόσμιο premium brand για πρωτοποριακά και επαγγελματικά τηλέφωνα VoIP, η Snom έχει την έδρα της στο Βερολίνο της Γερμανίας. Η Snom ιδρύθηκε το 1997 και είναι από τους πρωτοπόρους στην βιομηχανία VoIP κυκλοφορόντας το πρώτο VoIP τηλέφωνο το 2001. Η Snom διαθέτει γραφεία στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία , της ΗΠΑ και την Ταϊβαν και απολαμβάνει εξαιρετική παγκόσμια φήμη στην αγορά Voice over IP.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.snom.com