Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Παρέχουμε υπηρεσίες IT integration και διανέμουμε τεχνολογία αιχμής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, παρέχοντας συνεχή επιχειρηματική αξία με την τελευταία τεχνολογία.
colleagues-company-cooperation-1081228
company-concept-creative-7369

Λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής που βοηθούν τις επιχειρήσεις να καλύψουν τις σημερινές ανάγκες τους

Η NETECO IT Systems είναι μια εταιρία, η οποία διαχειρίζεται και διανέμει πληροφοριακά συστήματα Ιδρύθηκε το 2011 στο νησί της Κω για την παροχή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με έμφαση σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η NETECO δραστηριοποιείται στους τομείς των υπηρεσιών IT Integration, διαχείρισης έργων και διανομής πρωτοποριακών λύσεων ασφάλειας και δικτύων IT.

Ο βασικός μας στόχος είναι να συμβάλουμε μέσω καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στον εκσυγχρονισμό μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Η NETECO υποστηρίζει τους πελάτες της κυρίως ως τεχνικός σύμβουλος που αναλύει και αναδιοργανώνει επιχειρησιακές διαδικασίες και περιβάλλοντα πληροφορικής βάσει των πραγματικών αναγκών του πελάτη και προστατεύοντας τις υποδομές συστημάτων και δικτύων τους με τεχνολογίες αιχμής IT Security & Network.

Ταυτόχρονα, η NETECO αναλαμβάνει την παροχή, εγκατάσταση, διαμόρφωση και συντήρηση σύγχρονων λύσεων πληροφορικής.

Αυτό που κάνουμε

Η τεχνολογία μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά έχουμε δεί τα πάντα και μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε ζήτημα πληροφορικής.

Αυτό που κάνουμε

Ποιους βοηθάμε;

Η εμπειρία μας σε λύσεις μας επιτρέπει να καλύψουμε οποιουδήποτε είδους βιομηχανίας. Γνωρίστε μερικούς από τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Ποιους βοηθάμε;

Γιατί να μας επιλέξετε

Έχουμε μια αποδεδειγμένα επιτυχημένη διαδικασία που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η ιστορία μας

2011 - 2013

Η NETECO IT Systems ιδρύεται στην αρχή της ελληνικής οικονομικής κρίσης για να προσφέρει τεχνολογίες αιχμής και υπηρεσίες πληροφορικής, ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να μην χάσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

2014 - 2017

Η NETECO αναπτύσσεται εξαιρετικά, μέσα στην οικονομική κρίση της χώρας, και επιτυγχάνει να συνεργαστεί και να διανείμει σύγχρονα δίκτυα εξοπλισμού από κατασκευαστές όπως οι DELL, APC, gateprotect, Lancom Systems, Ubiquiti στην ελληνική αγορά. Επίσης, μεγάλες επιχειρήσεις της βιομηχανίας του τουρισμού έχουν εμπιστευτεί ολόκληρη την πληροφοριακή υποδομή και τα συστήματα τους στα χέρια της NETECO.

2018 - Σήμερα

Η ανάπτυξη της NETECO συνεχίζεται και περισσότεροι εξειδικευμένοι μηχανικοί πληροφορικής ενισχύουν την εταιρεία ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η NETECO συνεργάζεται με την COSMOTE , τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ασφάλειας και προστασίας δεδομένων (GDPR), παρέχοντας στους πελάτες της COSMOTE υπηρεσίες επιπρόσθετης αξίας.

Νέα μεγάλα έργα στην Βιομηχανία Τουρισμού και Υγείας στην Ελλάδα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κύπρο ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το δίκτυο μεταπωλητών για λύσεις ασφάλειας πληροφορικής και δικτύου που διανέμονται από τη NETECO αυξάνεται, καλύπτοντας όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Προσέγγιση με βάση τους αριθμούς

IT Experts με εξιδίκευση σε διάφορους τομείς

0+

IT Experts με εξιδίκευση σε διάφορους τομείς
Διαχείριση συσκευών & δικτύων

0

Διαχείριση συσκευών & δικτύων
Συνεργάτες στην Ελλάδα

0

Συνεργάτες στην Ελλάδα
Μεταπωλητές σε 3 χώρες

0

Μεταπωλητές σε 3 χώρες
Ικανοποιημένοι Πελάτες

0

Ικανοποιημένοι Πελάτες